9/9

Orico 7-poorts USB 3.0 design HUB

Korting van 24%
59.00
45.00
U bespaart: €14.00 (24%)
+

Product omschrijving

Aluminium USB 3.0 hub met 7 BC1.2 poorten


Beschikt jouw laptop of computer over te weinig USB 3.0 poorten? Dan kun je met deze stijlvolle aluminium hub binnen een paar seconde 7 (extra) USB type-A poorten creëren. Je kunt op deze USB 3.0 poorten divers randapparatuur aansluiten, zoals een USB-stick, printer, toetsenbord, muis, harde schijf of andere USB-apparaten. Tevens kunt u apparaten zoals uw smartphone, tablet, E-reader, powerbank, GoPro of draagbare spelcomputer opladen via de USB 3.0 poorten. 


Opladen via BC1.2

USB 3.0 poorten leveren standaard 0.9A stroom. Doordat deze hub voorzien is van de BC1.2 technologie kan iedere poort 2.4A ondersteunen zodra deze is aangesloten op het netstroom. Je kunt daardoor niet alleen smartphones maar tablets opladen met deze stijlvolle aluminium hub. Sluit je de hub niet aan op het netstroom via de meegeleverde stroomadapter, maar aan je laptop of computer? Dan ondersteunt iedere poort 1.5A. 


5Gbps data overdracht met USB 3.0 SuperSpeed

De M3H7 hub beschikt over de USB 3.0 technologie. Hierdoor kunnen er overdrachtssnelheden tot wel 5Gbps worden behaald. Dit is maar liefst 10 keer sneller dan de dataoverdracht snelheid bij USB 2.0. De hub is backwards compatible met USB 2.0 en USB 1.1. Je kunt de hub aansluiten door middel van de meegeleverde USB 3.0 Type-A naar Type-A datakabel.


Inclusief 12V stroomadapter en Via-Labs chip

De aluminium USB 3.0 hub is voorzien van een Via-Labs VL812 controller en wordt gevoed met een 12V 3A stroom adapter (deze wordt meegeleverd). Door de combinatie van voldoende stroom en een goede controller chip, kunnen de poorten tegelijkertijd gebruikt worden zonder dat er sprake is van snelheidsverlies. 


Mac Style design

Deze hoogwaardige USB 3.0 hub is zeer elegant door de vormgeving en aluminium afwerking. De uitstraling van de hub past precies bij Apple producten zoals een MacBook of iMac, maar ook bij een UltraBook en een Magic TrackPad. Het stijlvolle uiterlijk maakt dat de hub met 7 (laadpoorten) een aangename toevoeging is aan je bureau. 


Gebruiksvriendelijk

Deze 7 poorts USB hub in Mac style is niet alleen erg krachtig en mooi, maar ook vriendelijk in gebruik. Doordat de 7 USB poorten in een hoek gepositioneerd zijn, zijn deze gemakkelijk in en uit te pluggen. Er is geen technische kennis of gereedschap vereist om de hub in gebruik te nemen. Daarnaast ondersteunt de aluminium hub hot swapping, wat wil zeggen dat de computer niet eerst uitgeschakeld hoeft te worden voor het aansluiten.


Beveiliging

De Orico hub met 7 USB 3.0 BC1.2 laadpoorten is voorzien van een multi-safety beveiligingssysteem. Hierdoor zijn de hub en de aangesloten apparaten beschermt tegen overspanning, oververhitting, lekstroom en kortsluiting. Je kunt dus met een gerust hart diverse apparaten aansluiten op de USB-A poorten. 


Productspecificaties:

✔ Soort: USB 3.0 hub 
✔ Overdrachtssnelheid: USB 3.0 SuperSpeed 5Gbps.
✔ Input: USB Type-A.
✔ Output: 7 x USB 3.0 Type-A poorten met BC1.2 (2.4A per poort)
✔ Materiaal: aluminium en warmtebestendig ABS kunststof.
✔ Inclusief stroomadapter: 12V-3A.
✔ Beschikt over BC1.2 technologie.
✔ Geschikt voor dataoverdracht en laden.
✔ Multi-Safety beveiligingssysteem.
✔ Inclusief USB 3.0 datakabel.
✔ Mac Style.
✔ LED-indicator.
✔ Conform: CE, FCC, RoHS.
✔ Kabellengte: 100 cm.
✔ Kleur: zilver.
✔ Gewicht: 186 gram.
✔ Productafmetingen: 67mm x138mm x 34mm

Reviews

Geen reviews gevonden

Schrijf een review

Deel je ervaring met anderen

Schrijf een review