Switch TP-Link TL-SG1016 19 inch 16x Gigabit

86.40
Prijs in punten: 1728 punten
+

Deze 16-poorts Gigabit-Rackmount-Switch TL-SG1016 biedt een eenvoudige mogelijkheid om de overstap naar Gigabit-Ethernet te wagen. Alle 16 poorten ondersteunen Auto-MDI/MDIX. U hoeft zich geen zorgen te maken over het kabeltype, gewoon aansluiten en inschakelen. Bovendien bespaart u met de innovatieve, energiezuinige techniek van de TL-SG1016 tot wel 40%* stroom, waarmee dit ook een milieuvriendelijke oplossing voor uw zakelijke netwerk is.

Gigabit-switch
Uitgerust met 16 10/100/1000 Mbps-poorten breidt de TL-SG1016 uw netwerkcapaciteit aanzienlijk uit, waardoor het direct verzenden van grote bestanden mogelijk wordt. Zo kunnen veelgebruikers thuis, op kantoor, in een werkgroep of in een creatieve productieomgeving nu grote, bandbreedte-intensieve bestanden sneller bewegen. Geef documenten, programma's of multimediabestanden zonder vertraging via het netwerk door.

Uitstekende prestaties
De TL-SG1016 biedt een niet-blokkerende switchingarchitectuur bij kabelsnelheid met een 32Gbit/s-switchingcapaciteit om de maximale gegevensdoorvoer te bereiken. Een 8k-MAC-adressentabel maakt schaalbaarheid mogelijk voor de grootste netwerken. Hij ondersteunt ook de 802.3X-stroomcontrole voor de Full-Duplex-modus en backpressure voor de Half-Duplex-modus, wat doorvoerproblemen vermindert en een betrouwbare gegevensoverdracht waarborgt.

Schakel op groen met uw Ethernet
U hebt nu de mogelijkheid voor de groene weg te kiezen, als u naar een gigabit-netwerk wilt upgraden! De TL-SG1016 beschikt over de nieuwste, innovatieve, energiezuinige techniek die uw netwerkcapaciteit wezenlijk kan uitbreiden en dat met een veel lager energieverbruik. Hij past automatisch het energieverbruik aan de linkstatus en de kabellengte aan om de kooldioxidevoetafdruk van uw netwerk te verbeteren.
Stroom omlaag, als poorten niet actief zijn
Als een computer of netwerkapparaat is uitgeschakeld, verbruikt desbetreffende poort van een traditionele switch nog steeds een aanzienlijke hoeveelheid stroom. De TL-SG1016 herkent automatisch de linkstatus van de afzonderlijke poorten en vermindert het stroomverbruik van de poorten die op dat moment niet worden gebruikt. 
Energietoewijzing van de kabellengte
In het ideale geval zouden kortere kabels minder energie verbruiken, omdat er minder energie over de lengte van de kabel verloren gaat. Dat is bij de meeste apparaten niet het geval, omdat u dezelfde hoeveelheid energie via de kabel stuurt, onafhankelijk van het feit of deze 10 of 50 meter lang is.

Gebruikersvriendelijkheid
De automatische functies van deze Gigabit-switch maken de installatie probleemloos dankzij Plug-and-Play. Een configuratie is niet nodig. Auto-MDI/MDIX maakt crossover-kabels overbodig. Automatische afstemming op elke poort herkent de verbindingssnelheid van een netwerkapparaat (10, 100 of 1000 Mbps) en past zich intelligent aan om de compatibiliteit en de optimale prestaties te garanderen. De compacte behuizing maakt hem ideaal voor de desktop met weinig ruimte, terwijl hij ook handig en veilig op een rack kan worden gemonteerd. Dynamische leds bieden een statusindicatie en een diepgaande foutdiagnose in real-time.

Uitvoering

 • Innovatieve Green IT bespaart maximaal 40% energie
 • 100% data filtering rate elimineert alle schadelijke pakketten
 • Ondersteunt IEEE802.3x-flow control voor full-duplex en back pressure voor half-duplex
 • Niet-blokkerende switching-architectuur geeft pakketten met een volledige netwerksnelheid door en filtert ze om een maximale gegevensdoorvoer te bereiken
 • 32 Gbit/s switchingcapaciteit
 • Auto-MDI/MDIX maakt crossover-kabels overbodig.
 • Ondersteunt MAC-adres auto-learning en auto-aging
 • Ondersteuning van de automatische afstemming van de Port-N- Way en Store-and-Forward
 • Compact formaat voor desktops, op rack monteerbaar
 • Plug-and-play-ontwerp voor een eenvoudige installatie.

 

Omvang levering

 • 16-poorts Gigabit-desktopswitch
 • Gebruiksaanwijzing.
 • Spanningsadapter

 

Systeemeisen

 • Microsoft Windows 98SE, NT, 2000, XP, Vista of Windows 7, Mac OS, NetWare, UNIX of Linux.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling