Onze services

Wij hebben een groot aantal vaste opdrachtgevers die regelmatig gebruik maken van onze dienstverlening. Deze reikt van advisering tot installatie en trouble shooten op het gebied van Windows, Exchange, SQL, Active directory en veel meer. 
Dit alles met uiteraard Microsoft gecertificeerde medewerkers. 

Wij houden ons bezig met alle facetten van de automatisering voor zowel zakelijke als particuliere klanten.


Zakelijk

Het MKB is een belangrijke doelgroep voor ons, die een intensieve samenwerking qua service en onderhoud van het automatiseringspark vereist. Naast het leveren van producten en oplossingen zijn wij nauw betrokken bij uw organisatie en denken met u mee. Wij zijn flexibel en een uitermate betrouwbare partner voor uw organisatie.

Samen met onze businesspartner Ocean ICT leveren wij een zeer breed scala aan producten en diensten.
Of het nu om de levering of vervanging van een server gaat of om het aanleggen van een compleet nieuwe ICT omgeving, bij ons bent u aan het juiste adres.
Dit alles tegen zeer concurrerende tarieven, vraag vrijblijvend eens een offerte aan ter vergelijking.
Wij beschikken over de volgende certificeringen:

   Microsoft MCSE : NT 4.0, 2000 & 2003 
   Microsoft MCSE Messaging: 2000 & 2003 
   Microsoft MCSE Security: 2000 & 2003 
   Microsoft Certified IT Professional Enterprise & Messaging Administrator
   Microsoft Certified Technology Specialist : 
      Windows Vista
      Windows 2008
      Exchange 2007
      Sharepoint 3
      SCCM 2007
   Comptia Security + 
   CP310 VMware Certified Professional on VI3 
   DELL EMC SAN Management

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor remote beheer, het pro-actief op afstand beheren en monitoren van de ICT-infrastructuur van uw bedrijf. 
Deze dienst is voornamelijk interessant voor kleine en middelgrote organisaties, waar nog geen systeembeheerder aanwezig is, of waar de huidige systeembeheerder er niet aan toekomt de ICT-infrastructuur te optimaliseren.

Als laatste kunt u ook bij ons terecht voor data recovery. Losse schijven, RAID systemen, SSD schijven en zelfs backup tapes zijn bij ons in goede handen als het gaat om het terughalen van verloren data. Heeft u een gecrashte harddisk en is de data erg belangrijk voor u neem dan contact met ons op voor meer informatie en prijzen.

Particulier

Elke thuisgebruiker stelt zijn eigen (hoge) eisen, maar u heeft waarschijnlijk een ander budget dan een groot bedrijf. Wij houden daar rekening mee en zullen u niet onnodig op kosten jagen met een te hoog gegrepen PC systeem. Nooit verliezen wij echter de actuele techniek, de continuïteit en duurzaamheid van de onderdelen en producten alsmede onze service en advies uit het oog. Wij nemen elke klant serieus, van groot tot klein!! 

Particulieren kunnen in onze webshop een keuze maken uit een groot assortiment PC’s en randapparatuur. Al onze systemen zijn met de grootste zorg samengesteld uit A-kwaliteit onderdelen om jarenlang zorgeloos computerplezier te kunnen garanderen. 
Uiteraard kunt u ook bij ons in de showroom komen kijken. Hier kunt u de meeste goederen ook direct meenemen.

Behalve voor verkoop kunt u ook voor alle soorten reparaties en software installaties bij ons terecht tegen zeer concurrerende tarieven.
Uiteraard komen wij op verzoek ook bij u thuis tegen gunstige tarieven, dit kan zijn voor softwarematige problemen, installatie van randapparatuur zoals (draadloze) printers, netwerkproblemen etc.
Binnen Tilburg rekenen wij geen voorrijkosten, binnen een straal van 10 km buiten Tilburg slechts 10 euro.
Laat u uw PC of laptop bij ons repareren en u heeft geen vervoer, voor slechts 15 euro halen wij de PC bij u op en wordt hij na reparatie weer bezorgd! (alleen binnen Tilburg)