HiVi High-End Speakers

Vanaf januari 2017 zijn wij dealer van HiVi multimedia en actieve monitorluidsprekers. HiVi is een merk van Swans Audio USA en levert hoogwaardige systemen voor o.a. multimedia toepassingen. Niet zo maar een luidspreker maar een luidspreker die zorgvuldig ontwikkeld is en gebruik maakt van de nieuwste technieken.
HiVi luidsprekers staan bekend om hun ongeëvenaarde laag weergave die u normaal alleen uit een subwoofer verwacht.
Deze luidsprekers kunnen met recht High-End worden genoemd en zijn uitermate geschikt voor het weergeven van bijvoorbeeld streaming audio in HiFi kwaliteit zoals van Tidal. Uiteraard kunnen deze luidsprekers in veel meer situaties worden toegepast en niet alleen bij PC of laptop.
Denk bijvoorbeeld aan actieve monitorluidsprekers voor geluidsstudio's of DJ's, als extra actieve luidsprekers bij uw flatscreen tv of gewoon als primaire luidsprekers in uw huiskamer. Door de line-in ingang zijn ze direct te koppelen met iedere voorversterker of line-uit uitgang. Enkele modellen hebben als extra een bluetooth module waardoor de toepassing nog veelzijdiger wordt.

Door rechtstreekse import kunnen wij deze luidsprekers tegen de laagst mogelijke prijs leveren, u vindt ze nergens goedkoper!

Alle modellen uit voorraad leverbaar, de D1010IV en de M200 zijn ook in onze winkel te beluisteren. Kom gerust langs voor een luistersessie en laat u verrassen door de geweldige kwaliteit van HiVi !!

Alle luidsprekers worden met bijbehorende grille geleverd.

Prijs