Retourneren binnen 14 dagen zichttermijn:

Je kunt een artikel zonder opgaaf van reden retour sturen binnen 14 dagen na ontvangst. Voor het retourneren heb je ook 14 dagen de tijd zodat het artikel uiterlijk 28 dagen na ontvangst bij ons binnen moet zijn.
Dit is vastgelegd in de wet kopen op afstand, de termijn gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling.


Het artikel dient voorafgaand retour gemeld te worden via de knop "retour verzoeken" in je account.

Het artikel wordt alleen retour geaccepteerd als het in de originele staat en in de originele verpakking wordt teruggestuurd. Je mag het artikel uiteraard aanzetten en bekijken maar niet meer dan redelijkerwijs nodig is om te besluiten of je het wel of niet wilt behouden. Indien je het artikel wilt retourneren dien je dit compleet te doen, daarom adviseren wij je om te allen tijde de geleverde toebehoren te bewaren. Indien dit niet het geval is zijn wij gerechtigd slechts een deel van het aankoopbedrag te vergoeden. Bij orders die met de VVV Giftcard zijn betaald houden wij bij terugbetaling 10% van het deel in wat met de giftcard is voldaan. Dit is de marge die wij aan de VVV moeten afdragen voor het verzilveren van de giftcard.

De pakbon of de (kopie) factuur dient meegestuurd te worden in de verpakking.

Digitale producten, aanbiedingsartikelen, speciale bestellingen en artikelen t.b.v. persoonlijke verzorging kunnen niet worden geretourneerd.

Als de seal van een cd, cd-rom, dvd of softwareartikel is verbroken, mag het artikel niet geretourneerd worden.
Tablets en mobiele telefoons waarvan de beschermfolie is verwijderd kunnen ook niet worden geretourneerd, laat deze dus zitten tot je besluit het artikel te behouden.

De kosten van het retourneren zijn voor rekening van de koper.

Retourneren bij defect binnen garantie:

Bij defecten binnen de garantietermijn dien je het product altijd eerst via de knop "retour verzoeken" in je account aan te melden.
Je ontvangt dan per e-mail verdere instructies voor het terugsturen.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat bitspeed.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom aan je vervoerder altijd om een traceercode en bewaar deze goed.


De kosten van het retourneren zijn voor rekening van de koper.